Qui s'atreveix? - Taller de filosofia per a infants

 


Fa molt de temps, un savi anomenat Sòcrates va preguntar a Laques, general de l’exèrcit, què era la valentia. Laques va quedar astorat: Sòcrates tenia fama de ser el més savi, i de jove havia despertat admiració pel seu coratge al camp de batalla; com podia ser que no ho sabés? Laques va provar de respondre-li, i el cas és que va quedar més astorat encara quan va adonar-se, després que Sòcrates el fes dubtar de cada resposta, que ell tampoc en tenia ni idea.

Què és la valentia? Milers d’anys després la pregunta segueix oberta. Us convidem, valents i valentes, a respondre-la. Parlarem d’atrevir-se, de quadrar-se, d’arronsar-se, de llançar-se, però ho farem d’una manera especial, a la manera dels filòsofs antics. També dibuixarem, i qui sap si aconseguirem tancar el misteri de la valentia per sempre.

Guido Sender va estudiar filosofia i és professor. Ha traduït un grapat de llibres, i ha posat dibuixos a un altre grapat. La seva mare no perd l’esperança que un dia deixi de menjar-li el cap amb filosofades.

EDAT RECOMANADA:
Infants de 7 a 10 anys.

DATA I HORARI:
Dijous 13 d'octubre a les 17.30 h.
El taller té una durada d'una hora.

LLOC DE REALITZACIÓ:
Espai Culturista Sendak (c/ Grassot, 42)

PREU:
6 €. El material està inclòs.

INSCRIU-TE AQUÍ
Places limitades!

No hay comentarios:

Publicar un comentario